<strong>Veel belangstelling voor Tennisvereniging Roderwolde via activiteitenladder van WiN</strong>

Veel belangstelling voor Tennisvereniging Roderwolde via activiteitenladder van WiN

De stichting Welzijn in Noordenveld publiceert elk half jaar de activiteitenladder, een agenda waarop voor kinderen in de basisschoolleeftijd in de regio sportieve en culturele activiteiten gedeeld worden. Op deze manier is het mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met leuke activiteiten. Voor het eerst stond TVR dit jaar op de ladder en dit heeft geleid tot veel belangstelling.

Op tien mei was het een leuke dag op tennis. Er kwamen kinderen kijken. Uit Roderwolde, maar ook uit Roden. Er waren leuke kennismaak spellen, maar ook wedstrijdjes. De les werd afgesloten met ranja en een lekkere plak cake .Op vierentwintig mei is er weer een les. – Rosa Tepper 

Door de inzet van de jeugdcommissie zijn op 10 en 24 mei werden de tennislessen voor de jeugd uitgebreid met kinderen uit Roden, Nieuw-Roden, Foxwolde en Roderwolde die graag wilden ervaren hoe het is om tennisles te krijgen van de nummer 10 van Nederland, Jarno Jans van Tennisschool Noordenveld. Want wie wil dat nu niet?

Vorig jaar is door de vereniging met behulp van de door Dorpsbelangen beheerde gelden uit de oude ODA kas een aanzienlijke hoeveelheid jeugdrackets aangeschaft. Hierdoor is het voor de club mogelijk geworden deze activiteiten uit te voeren met materiaal dat tot in de puntjes verzorgd is.

Door de flinke opkomst op beide dagen was het een gezellige drukte op de baan waarbij de nieuwe kinderen konden kennismaken met de sport en de kinderen die al op les zitten indruk op hen konden maken met de tenniskwaliteiten die ze in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld.

Twee erg geslaagde middagen waarop Roderwolde zich weer eens temeer op een leuke en sportieve manier kon presenteren in de omgeving. Volgend jaar weer!

secretaris

Reacties zijn gesloten.

Tennisvereniging Roderwolde | Diaconielaan | 9315 PD | Roderwolde