Hallo 35+ sportievelingen,

Zoals jullie weten spelen een aantal leden van onze vereniging al sinds jaar en dag deze competitie. We willen dan ook alle 35+-leden de mogelijkheid bieden om hieraan mee te doen.

Opzet

Vanaf begin april worden op verschillende complexen wedstrijden gespeeld en wel dubbels. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers waaruit twee teams worden samengesteld en spelen vervolgens per avond 2 wedstrijden van 45 minuten. De aanvang is 19.00 uur.De competitie wordt altijd afgesloten met een slottoernooi bij REO met na afloop een buffet. Dit is meestal eind juni, begin juli (afhankelijk van de schoolvakanties).

De competitie bestaat uit een A en B poule, afhankelijk van sterkte van de teams. Er wordt natuurlijk voor de winst gestreden, maar het speelplezier is het belangrijkste.

Verenigingen

De deelnemende verenigingen zijn : REO-Roden,   Peize,   Paterswolde,  Tennisvereniging Roderwolde.

Inschrijving
Heden doen wij met 6 teams mee. Degene die belangstelling heeft om mee te doen kan zich opgeven bij: Johan Bakker, Hoofdstraat 2 , Roderwolde.

Kosten

Helaas is het niet mogelijk om dit kosteloos te doen. Van de deelnemers vragen wij een bijdrage van: € 10.00 + € 5.00 voor de slotavond.

Waar bestaat dit bedrag uit: Koffie bij thuiswedstrijden. Kosten slotavond REO.

Het is de bedoeling dat de teams zoveel mogelijk in het clubtenue spelen, waardoor de tennisvereniging Roderwolde gepromoot wordt en de saamhorigheid wordt bevorderd.